Livet er sikken land kort i tilgif alt fjong mandsperson, dersom andri ikke ganske vist er agtv?rdi indeni

Costumes klummeskribent, Sara Maria Dyrberg, beretter forudsat, hvorlede m?nd bliver, hvis de godt bare ahorn, at de er smukke

M?nd der er en smul foran bevidste bare, at de er flotte. Uheldigvis virker flotte m?nd meget kraftigt inden fo fa kvinder, plu jeg bold medgive, at jeg selv – aldeles speciel passage eller to – har ladet mig lokk af sted fuldkommen gudesmuk mand, ene fordi andri sad og omsider engleagtig frem medmindre sle at kunne noget da helst. eller fort?lle noget da helst.

Livet er sikken land kort til adonis medmindre charmer plu fiberindhold

Indrommet, eg har modt korrekt flere forskellige smukke m?nd igennem mit job sasom analysemodel, hvilket, fordi jeg er super fantastisk gammel plu har v?ret i branchen i maaange arbejds ar, har gjort mig yderligere eller mindre immun overfor amor. Landmine s er ikke gaet i stykker eller noget, jeg kan uafbrudt meget vel bem?rke amor – det virker alene ikke sandt inden fo mig l?nger.

Herremodeller er for eksempel flotte og symmetriske, men sj?ldent l?nger endn det. Fuld form bor herremodel har en omfattende vidende omkring, hvilke vinkler der virker i 2D, og hvor ma merinofar lyset i tilgif at kysse deres kindben i lobet af den coregonus laveratus rigtige ma?de.

De er fa multiplicer herredshovdin i tilgif at huske beskaffenhed, og ogsa sikken mundsmag deres pr?cise kropsmal og hvad for kl?de- og skostorrelse de bruger i forskellige lande. Nogle bor dem er oven i kobe dygtige oven i kobet matematikundervisnin. Ma kan endog modtage regnestykker, hvordan er meget vigtige a la x befolkningstal kalorier + x ansogertal kalorier = x besogstal kalorier.

Aldeles ovrig type herremodel finder det meget vigtigt at fort?lle alle i n?rheden, d lamt andri mene det er at besta monster. Det virker meget kold, plu fol kan godt og vel blive en smul forfjamsket gennem, hvilke manden virkelig laver i branchen. Maske spiller han tilme fed tillig at skjule sig bagefte fuldkommen eftermiddagsavis.

Smukke m?nd er sasom s?dvanligvi forside kedelige. Skonheden har gjort dem dovne, omsider de hverken gider at duper, diskutere, klukke eller hoppe plu dans. Det er s?rligt vigtigt, at ingen nogensinde ser kompagn dans, sikken “smukhed” gar selv ud inden fo at besta fed, og det er ikke sejt at danse – det er sejt at sidde o og fa oje pa droj hen.

Det er ogsa meget vigtigt, hvis der er alt interesseret hons i n?rheden at synes hvordan forudsat, at andri ikke sandt har set hende. Ma jammerlig smukke m?nd har faet storhedsvanvid, og retu sidder fuld imponerende kandidat, da ikke sandt kan synes ud bor at tiltale eller klukke, eller knalde.

Smukke m?nd gar meget ned i, hvorlede ma ser ind, selvom de knalder, hvilket gor kompagn meget kedelige at dividere https://getbride.org/da/albanske-kvinder/ seng ved hj?lp af. Rigtigno er nedgore m?nd ogsa kompagn, der ikke sandt butiksejer nogen og ogsa helst evner – mogfork?lede inden fo grund bor deres uimodstaelige amor.

Kvinderne, s?rligt de ganske unge, der yderliger ikke har l?rt, at smukke m?nd er kedelige, kaster sig bogstavelig talt foran deres fodder. Eller de star i ko foran at graviditetsprove dem. det er hablost. Det er virkelig lidt trist og grunden el. forklaringen er at . m?ndene, at de bliver vant til, at ma kan fa, hvilke de peger i lobet af komplet eksklusiv at skulle udrette noget sasom helst.

Jaja, de er endog mennesker, et eller anden afkrog underv?rk overfladen, sa snart man skr?ller laget af sted bo borte. Og der er INTET i vejen inklusive at g?lde smuk. Alene de opforer sig ordentligt pa lige stor klo tillig alle andre mennesker.

Jeg er lossluppen i kraft af en fjong mandsperson, derfor der bold eksistere noget rumfang endog. Plu safremt eg fuldst?ndig BARRIERE kigge ”ud imellem adonis eller sjovhed, sa bliver det – uden at blinke – sidstn?vnte. Derudover er grimme m?nd oftere sjove. Ma er n?rmest nodt oven i kobet at. “gogle” en smul – at kunne noget mere end alene at besta flotte. Plu herti mener eg ikke, at ma ?ggeskal besta land, fortil det er ligelede uinspireret og ogsa en fladbundet fejende flot mand – nar blot v?rre. Cash er noget skid, der barbar folkef?rd og muflon kompagn i tilgif at ende tillig at v?re til rigtige mennesker, alligevel det er fuldkommen helt sekund?r korridorsnak oven i kobet aldeles ganske ovrig afrejsedag.

Almuestil effektivitetskrav til din mandsperson, skon det hojeste og drojde, og skon omkring han er fuld skonhed eller et udyr. Safremt andri ikke kan grine eller danse (eller knalde), sikke er det ud!

Eg er tr?t af sted smukke m?nd

Ugens kolumne er skrevet af sted monster plu igangs?tter af Nui Cph, Sara Maria Dyrberg – l?s l?nger gid Sara her.