Negativa aspekter utav att besta i nagon rebound-relation

Ingen tillat minsann en rebound-relation och tanker att saken da narvarande kommer att fortfara. Folk som far rebounds befinner si sannerligen jatte- bra medvetna ifall underbe det kommer att bliva. A engangsligg mot en manad alternativt 6 manaders erektion, dessa relationer skadar bade saken dar rebounding personen sam saken dar nya personen ino relationen. Forsavit ni ej age varit kvar nago fragmenterin efter ett romantisk forbun och ar otvetydig villi att borja ett farsk relation , avog dynamik lirar jatte. Nagra negativa aspekter it att vara i nago rebound-relation ar-

  1. Du promenera in i forhallandet samt kanner de bracklig, omtalig sam oviss.
  2. Att finnas utsat ger de en hogre chansnin for att n manipuleras samt utnyttjas.
  3. Det finns nago kommande chansnin forut narcissism samt sexuell utnyttjand.
  4. Du kan samt besta mer samt mer reserverad tillsammans att lita villig den nya partneren sam bekamp saken da standiga radslan stav avslag
  5. Istallet darfor at hitta losning djupare gissel soker du tillfalliga losningar villi fotografi sikt

8 tecken gallande en rebound-forhallande

Hurdan snart ar det pro bittida att folja in ino nagon samband efter separation? Befinner si du ett itu reboundersna i ett omstandighet? Alternativt befinner sig du inte fardig med din aktuell ekvation tillsamman din kompanjo? For att klara klarhet villig det ha, narvarand befinner sig 8 utav de viktigaste rebound-forhallandena indikation att beskada upp sta. Det kan begara ett viss stadium itu mognad och ett fornimmelse fran just bedomning darfor at kanna ige dessa marke, samt du borde finnas forsiktig nar n avslutar.

1. Forhallandet borjar inom kort postum nago delning

Det finns inget ‘andningsutrymme’ alternativt ‘paus’ forsavit nago forhallande borjar strax efter nagon fragmenterin. Otaliga rebounders kanner att den interna skadan kommer att besta slut forsavitt de finner foretaget till en ny CupiDates agencia medspelare. Anahita ville enkom inte existera solitar, lyssna pa romantiska sanger, betrakta sockra romcoms eller ens beskada sociala medier kommentar fran hennes kompisar cootchi-cooing gjorde henne sorglig. Det sluta sattet hon kande att hon kunde behandla armod var genom att fortsatta mot kommande. Denna nya relation fungerade sasom ett vagledande skinande for att kurera uppbrottens misa. Narvarande skulle vi vilja introducera de pro ogonblickens sanning – du antagligen lever inom nagon inbillning itu att ‘ga vidare’, skada ino verkligheten ar ni fixerad ino fragor forsavit saken da gamla relationen . Hurdan kan n rakna me dej att atnjuta nya borjan tillsammans nagon smutsig skiffer? Sa detta kan finnas till inledning kungen en rebound-forhallande darborta ni kan handa anvander din aktuell delagare for att dyka upp ovan ditt ex alternativt for att foreta dem avundsjuk. Betrakta forsavitt indikator ifall ditt forflutna karleksforbindelse paverkar din nuvarande har.

Samtidigt de flesta tar lite tillganglig tidrym darfor att introspektera sam rasa ovanfor en kollaps, forsavitt n hoppar inom e nytt forhallande enbart darfor att ringa det, odl befinner si det inte karlek – inte med ett rebound saso upprepa kommer att avsluta bittert sam orsakar ont sam ont.

2. Rebound forut love

Manga rebounders ateransluter sig med avta exer for att ena skillnaderna sam foreta nagon fars start. De kan falla tarar, konverter sig ifall de felbedomning de aldrig gjort, franga sig snarare exen, bara for att avstyra saken dar otacka kanslan fran att vara solo. Utslag befinner sig behovande och klibbig ocksa. De tror pa ‘karleken kommer att besegra allihopa odds’ -filosofin, medraknad deras parskillnader aven, vilket ingalunda befinner sig riktigt. Kom ihag att ett mogen forhalland bygger villig omsesidig empati fran bagge parterna.

Om bara nagon rebounder utfor allihopa kompromisser for karlekens skull, befinner sig det sannerligen en tecken villig rebound-forhallande, inte forsoning. Det ha struktur bruten on-off-on-forhallande befinner sig sur tillfrisknande som tvungen undvikas mo varje taxa. Ifall n vill vanja ditt ex ater, verka framst tillsammans din personlighet. Din forbattring, forbattrade 2.0-version kan mildra vinn i retu ditt ex lat .