Dor 1: K?rlighed for mig er ros & anerkendelse

Hvert menneske har sit eget k?rlighedssprog – og det store sporgsmal er naturligvis altid, om du og din partner (eller en, du er forelsket i) taler samme sprog.

Det er en god ide forst tage testen pa dit eget k?rlighedssprog. Bagefter kan du sporge din udkarne, om hun eller han vil svare pa de samme sporgsmal. Og sa kan I sammenligne resultaterne.

Det er ogsa ok, at du kun tester dig selv. For det allervigtigste er: Hvad l?gger du selv mest v?gt pa i et k?rlighedsforhold? Nar du kender dig selv, kan du lettere finde en partner, der matcher dig. Eller du kan fort?lle din nuv?rende partner, hvor han eller hun skal gore en ekstra indsats for at gore dig glad.

Som TheLuckyDate anmeldelser sagt er vi utroligt forskellige i vores k?rlighedssprog. Nogen foretr?kker gaver frem for k?rtegn. Andre foretr?kker sma tjenester frem for gaver. Atter andre foretr?kker rosende ord frem for tjenester.

Hvis du for eksempel er typen, der elsker at modtage ros og anerkendelse, sa vil du ofte selv v?re god til at rose og anerkende andre. Pa den made er du et spejl af dine egne onsker.

Testen er derfor en genvej til at gore dine egne onsker klart. For nar du ved, hvad du vil have, er det lettere at opna, end hvis du famler i blinde. Og nar du kender dig selv, kan du bedre optr?de k?rligt og selvsikkert over for din partner. Det er den direkte vej til et velafbalanceret k?rlighedsforhold.

K?rlighedssprogets 5 dore:

For mange mennesker er det vigtigste i hele verden at fa folelsen af at v?re god nok, at v?re elsket. At fa ros for sit udseende eller for sin v?remade er det storste tegn pa k?rlighed.

a. Jeg foler mig elsket, nar nogen siger, jeg er sod eller ser godt ud b. Jeg foler mig elsket, nar nogen giver mig et knus eller rorer ved mig c. Jeg foler mig elsket, nar nogen giver mig en (lille) gave i utide

Dor 2: K?rlighed for mig er udelt opm?rksomhed

For mange mennesker er det vigtigste i hele verden at fa sin partners eller omgivelsers udelte opm?rksomhed. Ingen mobiltelefoner eller fjernsyn eller andet, der forstyrrer. At v?re i centrum for samtalen og samv?ret er det storste tegn pa k?rlighed.

Test dig selv:

a. Jeg foler mig elsket, nar min partner og jeg foretager os ting sammen, bare os to b. Jeg foler mig elsket, nar min partner gor noget for mig uden egentlig at gide det c. Jeg foler mig elsket, nar min partner kysser og nusser mig

Dor 3: K?rlighed for mig er gaver

For mange mennesker er det vigtigste i hele verden at fa sma eller store gaver af sin partner. Det er ikke storrelsen, men tanken, der t?ller. At fa en personlig gave er at blive v?rdsat som individ og er derfor det storste tegn pa k?rlighed.

Test dig selv:

a. Jeg foler mig elsket, nar jeg pa min fodselsdag far en gave, der er t?nkt over b. Jeg foler mig elsket, nar jeg pa min fodselsdag far ros for at v?re den, jeg er c. Jeg foler mig elsket, nar min partner helst vil fejre min fodselsdag i tosomhed

Dor 4: K?rlighed for mig er sma tjenester

For mange mennesker er det vigtigste i hele verden, at ens partner gor en en tjeneste helt frivilligt og uden at v?re bedst om det. En bet?nksom handling siger mere end smukke ord. At blive fork?let med en uventet tjeneste er det storste tegn pa k?rlighed.

Test dig selv:

a. Jeg foler mig elsket, nar en person hj?lper mig med noget, jeg har sv?rt ved b. Jeg foler mig elsket, nar en person gider bruge tid pa at lytte til mine problemer c. Jeg foler mig elsket, nar en person rorer k?rligt ved mig, ogsa pa en ov-dag

Dor 5: K?rlighed for mig er k?rtegn & beroringer

For mange mennesker er det vigtigste i hele verden, at andre – helst ens partner – rorer ved en. Bare sma beroringer, et kys, lidt fodnus, et klap i numsen. At m?rke fysisk intimitet og n?rhed er det storste tegn pa k?rlighed.

Test dig selv:

a. Jeg foler mig elsket, nar en k?r person pludselig giver mig en krammer b. Jeg foler mig elsket, nar en k?r person inviterer mig ud pa noget sjovt c. Jeg foler mig elsket, nar en k?r person fort?ller mig, hvor dejlig jeg er

Den ultimative k?rlighedstest:

  1. Jeg foler mig elsket, nar min partner fort?ller mig, hvor dejlig jeg er
  2. Jeg foler mig elsket, nar min partner helst vil fejre min fodselsdag i tosomhed
  3. Jeg foler mig elsket, nar min partner giver mig en (lille) gave i utide
  4. Jeg foler mig elsket, nar min partner gor noget for mig uden egentlig at gide det
  5. Jeg foler mig elsket, nar min partner rorer k?rligt ved mig, ogsa pa en ov-dag

M?rk godt efter – og find k?rligheden

Det er vigtigt, at du m?rker godt efter, hvilken af de 5 dore du helst vil ga ind ad. Du er nodt til at v?lge en og kun en som den vigtigste.

?gte k?rlighed er kende sine egne onsker og at kende sin partners onsker – og at acceptere, at man maske taler forskellige k?rlighedssprog.

Det er helt i orden, at du selv er typen, der foretr?kker krammere og sma beroringer, og at din partner hellere vil have din udelte opm?rksomhed 1 time hver dag – bare I begge to ved, hvad den anden foretr?kker. Pa den made kan I fork?le hinanden og lettere blive glade hver is?r.

Er du single, sa kan k?rlighedssproget v?re et suver?nt scoretrick. Prov at l?gge m?rke til, hvad ham eller hende den l?kre t?nder pa. Eller tag testen sammen.

Maske v?lger I hver sin dor ind til k?rligheden, men sa er det jo heldigt, at man kan besoge hinanden og dermed finde k?rligheden sammen.