Par i nago halsobeframjande relation kannedom tryta granser hinside vilka

ett omstandighet blir ohalsosamt eller ofint. Odla dom diskuterar utrymmet nar dom behover det samt agerar ick patrangande.

Att vidtag djupa problem ino ditt omstandighet kan tyckas enorm – samt jada, det befinner sig nagon resli epok! andock det ar nagon serie enkla moment saso borjar med din originell framsteg sam avgar tillsammans e lyckligare n.

Ehur ni ganska kampar tappert darfor at bevisa dig personligen forut din delagare, baserat villig glos samt handlingar, kommer det ino slutandan att haverera forsavit forandringen icke kommer inifran.

1. Fortbesta autentisk

Det finns inget behov utav att anvanda knep darfor att beveka din kompanjo, erhalla dom att uppskatta de alternativ atnjuta dem att stanna darfor att uppleva sig sakr ino e kondition. Hurda ofta ni ann forsoker kan n inte simuler det!

Nago enastaende kalender samt en hederlig inventering befinner sig avgorande nar n skanke de ut gallande resan darfor at uppfatta dej sakrare. N kommer att tarva efterforska dina tankar och emotione, samt det ultimata sattet att gora det befinner si att skriva up do samt anfora do ljudlig.

2. Fokusera villig dej sol

Fortecknin dem och varenda varse om dom nar du kanner dom nedanfor dagen. Dom dem icke utan bevittna de dar. Vart emeda fragvis villig hurdan dessa osakerheten dyker opp inom dina relationer. Igen, begagnad din kalende for att producera dig medveten om dom och observer do inte med att doma.

3. Att besta honest mot oss sjalva befinner sig avgorande

Om vi ??inte befinner sig arliga til oss sjalva tenderar vi att dementera impulser alternativ egenskaper hos oss sjalva som vi befinner si osakra kungen sam titta do hos vara partners.

N kan bli ointresserad bruten alternativt ofta kritisk till din kompanjon nar dom visar egenskaper som ni age andock ick vill bekanna. Det ha kallas projektiv identifiering alternativt, mestadel, projektion.

Ofta inser vi icke nar sam hursa vi projicerar, vilket leder mot att vi agerar irrationellt baserat pa nagon outforskad fruktan. Det har kan vaxla av moll mot dur.

Ifall ni till exempel befinner si ouppfylld i dina vanskapsforhallanden, kan n ejakulera pa att ni kritiserar din partners vanner sam retar sig pa din medspelare darfor att dom vill spendera tidrym med forsvinna kompisar. Alternativ, om n var otrogen i ditt kondition, kan n alltid beskyll din delagare for syn.

Genom att kanna ige platser av tvekan och titta pa ditt upptradand med do inom atanke kan ni identifier din fraktio konflikten samt graden it check ni ager slu laget.

4. Tank pa dina delar

Flyga dej allena sasom besitter flera delar – sorgliga delar, kritiska delar, perfektionistiska delar, ivriga delar, nyfikna delar, kontrollerande delar sam mer. Ingen utav dessa ar i sig skroplig, bara annorlunda, sam massor utav vara delar befinner sig i behov utav mer lov och observans.

Nagon andel kan uppleva sig osaker pa din partners fattas kungen observan mo dig, skada det befinner sig ick allting pro de. Istallet hopas alla dina delar for att bilda ditt fullstandiga komplexa mi. Vi befinner si all sammansatta bruten dunkel och Söta heta heta flickor från tjetjenska lyse; vi fungerar superb nar vi erkanner och accepterar samtliga delar.

Varje enskild fraktion oss sjalva kan dyka upp i separata situationer, i synnerhe inom relationer. Om du graver djupare kan du lara dig vart va fraktion kommer ifran samt baksida av underben saken dar behover darfor att hela.

Dyker din kringgaende andel opp tillsamman din kompanjo, men utan nagon annan? Dyker din arga segment enbart opp hemma?

Begagna din kalender for att identifiera vilka delar som dyker upp med din partner samt hurda dessa delar forsoker hel alternativ gardera de!