Hur du andrar din position i Badoo

Hur man gar ater i Hinge-appen

Badoo ar en fragvis medley av socialt natverk och dejtingapp som borjade livet som ett Facebook-spel. Det gick sin korbana for nagra ar sedan men har hallit en massor lagre profil an Tinder och snarlika. Det ser ut och kanns som Tinder men fungerar olika. Denna instruktion kommer att fora dig genom att skapa en profil och sedan korrigera din position i Badoo.

Dessa par uppgifter bestar flertalet av fragorna vi far har gallande TechJunkie sa jag tankte ge besked gallande bada direkt. Inneha du andra fragor kan du stadse undra oss.

Badoo forsoker rora om socialisering med ett dejtingelement istallet for att enbart skapa profilkort och ljuda dig svepa at vanster och hoger. Det betyder mer arbete forut att ringa chatta men innebar generellt att du far vanner aven ifall du ej far dejter. Demografin ar sena tonaren till start av tjugotalet och samt ifall det inte finns nagon aldersgrans, ar det detta intervall som bestar majoriteten av anvandarna.

Skapa en profil i Badoo

Dessutom om Badoo borjade kungen Facebook ar det tack och lov genast skilt fran det. Det betyder att du inte behover lanka den eller anvanda din Facebook-data om du inte vill. Jag antagande att det ar battre att lamna de tva halvorna av ditt liv atskilda och Badoo later dig handla det.

  1. Pahalsning Badoo hemsida och registrera dig. Du tvingas ange ditt namn, fodelsedag, stan, kon, e-postadress och ange ett losenord.
  2. Intyga din e-postadress i genom att klicka kungen lanken i verifieringsmejlet som du inneha skickat.
  3. Konfirmera ditt konto i genom att lanka det till ett socialt mediekonto eller anvand din telefon. Du kan begagna Badoo som en overifierad brukare men det kommer att raknas kontra dig.
  4. Ladda upp en bild eller tva fran din instrumentpanel.

Verifieringsprocessen ar minst sagt ovanlig. Badoo skickar en bild till dig med en speciell pose. Du plikt ta en selfie som imiterar den posen och avsanda in den. Teamet kommer att intyga din bild och darefter auktorisera ditt konto. Det ar ett extra moment men i och med appen ar gratis att begagna, gar det langt pro att stryka flertalet fran skrapet som allmant hemsoker gratis dejtingappar.

Att skapa en profilbild kraver synonym eftertanksamhet som sajter som Tinder utfor. Gor bilden tydlig, knopp och axlar, le och varenda vanligtvis oppen. Atnjuta en andra opinion innan du laddar upp den och stall in den som din profilbild.

Korrigera din plats i Badoo

Att justera din placering i en dejtingapp sakerstaller att du ser potentiella matchningar varje du an befinner dig just enar. Vi blir tillfragade om den arme funktionen sa mycket i var dejtingapps tackning att sjalv tankte att jag skulle foregripa den och bidra dig informationen direkt.

  1. Oppna din Badoo-profil och valj pennikonen forut att redigera.
  2. Valj en ny omrade i avsnittet lage eller anvand en forutbestamd sate i rullgardinsmenyn.

Badoo anvander din telefons GPS forut att ta reda pa varje du ar. Om du inte kan justera din omrade manuellt, stang av telefonens GPS och forsok upprepa. Om du anvander en webblasare, stang fran platstjanster och forsok upprepa.

Anvander Badoo

Eftersom Badoo koncentrerar sig mer gallande den sociala aspekten fran dejting, kommer du ej att se ett klan profilkort att svepa genom nar du anvander det. Du kommer istallet att se Badoo Encounters eller People Nearby.

Badoo Encounters ar ett minispel som liknar swiping men ocksa konstig. Du kan stalla in filter for att visa kon, avstand, alder och sa framat och https://kissbrides.com/sv/blogg/dominikanska-dejting-webbplatser-och-appar/ sedan ga genom profiler som matchar. Du kan sedan hjarta dem eller ga vidare. Det liknar Hinge formoda sjalv.

Folk i narheten ar absolut va det star att det ar. Den anvander din lage for att soka efter lokala konsument. Du kan begagna synonym filter fran Badoo Encounters arme forut att begransa din sokning.

Att chatta gallande Badoo ar spartanskt. Du plikt ladda en bild pro att ejakulera at den har funktionen men vem skulle inte konsumera en bild gallande en dejtingprofil? Nar du ar klar kan du racka meddelanden till vem du vill nar som helst. Det finns dock nagra vettiga kontroller. Du kan bara posta tvenne meddelanden till nagon utan svar. Om de svarar kan du chatta utan begransning. Om de inte svarar kan du inte langre skicka meddelanden till dem. Detta snittar ner gallande nagra fran de mer jobbig manniskorna kungen natet.

Badoo ar konstig men samt identiska vad galler dejtingappar. Det jobbar hart forut att halla forsvunnen forfalskningarna men klaffa ej alltid. Den verifierar anvandare pa ett typ unikt metod och har de vanliga filtren du kan begagna forut att skapa det enkelt att hitta en matchning. Om du kanner for att utbyta estrad fran Tinder kan det har besta det. Frojd till med det!