Test av Victoria Milan – Har ar omdomet

Victoria Milan ar en sida https://kissbrides.com/sv/asiandate-recension/ som riktar sig sarskilt till personer som vill ha ett tillfalligt aventyr. Pa just det sattet ar sidan ej speciell – det finns mangder med sidor som erbjuder samma mojligheter till snabba traffar.

Vi ville dock utprova och se rent vanligtvis hur bra Victoria Milan fungerar forut manniskor i Sverige. Vi var samt nyfikna kungen hur den har sidan ar jamfort med andra etablerade sidor som exempelvis Swipe-Affair.

Vilka ar anvandarna?

En av de mer betydelsefulla aspekterna kungen en dejtingsida ar hur flertal som anvander sig av den. Enligt Victoria Milan sjalva inneha de cirka 6,7 miljoner brukare. Dock kan man ej se hur massa som ar aktiva gallande sidan i nagot specifikt mening.

Nu ar det ja ej bara antalet konsument som ar angelaget forut en dejtingsida och de i sig visar inte hur stora chanserna ar att du hittar nagon att ha ett aventyr med. Det som ar annu viktigare ar hur forhallandet ser ut mellan antalet kvinnor och man kungen sidan. Och det var just har det hela ar lite skevt kungen Victoria Milan.

I medeltal ar det betydligt fler man an kvinnor pa sidan. Det innebar att om du ar man och letar efter nagon att ha ett karleksmote med, da inneha du rejalt med konkurrens. Man behover knappt papeka att chanserna darmed minskar en bit for att du amna finn nagon. Sarskilt galler detta om du ar ute efter en dam som ar pa nagot i synnerhet metod eller tycker om synonym saker som du.

Hos sidor som Swipe-Affair ar anvandarna visserligen farre, men fordelningen mellan hanar och kvinnor ar betydligt jamnare. Kungen sa vis blir det massor roligare har for alla parter, bade manliga och kvinnliga.

Priser och Betalningssystem

Vissa funktioner hos Victoria Milan ar gratis, men det finns en oskadd bit som tvingas lasas upp. Det som ar mindre bra ar att du tvingas spendera en klumpsumma i forvag. Och kungen sa fason ges de inte mycket mojligheter att utrona sidan pro att kika om den passar dig eller ej.

Istallet ar det tankt att du amna amna hoppas gallande det basta och slunga dig in kungen sidan direkt. Och sedermera spelar ingen roll va du tycker om sidan eller ifall du klara lite kontakt med nagon eller inte. Du ar fast med din prenumeration tills den loper ut. Sa risken finns att du kommer betala en folksamling kosing helt i onodan.

Ifall du istallet anvander dig av Swipe-Affair registrerar du dig gallande sidan forut en speciell period som du sjalv valjer. Aven erbjuder de en prova-pa-period. Gallande sa metod far du potential att testa sidan och hur sa som finns dar innan du bestammer dig for att lagga klover kungen en eventuell prenumeration.

Kontakt med andra anvandare pa sidan

For att kunna testa systemet gallande ett korrekt satt skapade vi manliga profiler for att anlanda i kontakt med andra konsument. Korrekt som vi misstankt varje det komplicerat att finn kvinnor som besvarade vara meddelanden. Givetvis berodde detta gallande att de kvinnor som fanns gallande sidan varje helt oversvammade fran meddelande. Ej konstigt att de hade svar att selektera och vraka och vara medveten om vilka meddelanden de skulle svara.

Till sist lyckades vi anda fa kontakt med nagra kvinnor som tydligen anda bestamde sig pro att besvara oss. Det arme rann dock ut i sanden typ kvickt. Kvinnorna verkade inte ta vara meddelanden speciellt allvar. Och de svarade oftast likgiltigt och oengagerat.

Sa samtalen varade inte sarskilt lange. Som mest lyckades vi lite ett par genmale, sen dog samtalet helt. Sa pa den har sidan kom vi inte sarskilt fjarran alls, ej ens nar det handlade ifall att kommunicera med nagon.

Med Swipe-Affair hade vi en helt annan upplevelse. Vi hittade matchningar ganska genast bland kvinnorna. Och de flesta passade in kungen det vi varenda ute efter. Nar vi skrev till dem svarade de aktivt och var nyfikna.

Sakerhet och Integritet

Det ar betydelsefullt att klara av uppfatta sig saker gallande en dejtingsida, speciellt om du ar kvinna och vill ha en shop i skymundan. Kungen Victoria Milan ser man dock ej sa mycket nar det kommer till sakerheten. Forut det forsta uppmuntrar de inte till att man amna inrapportera sitt riktiga namn eller e-postadress.

Man kanske kan tycka att detta borde besta bra forut sakerheten, ingen vet ju vem man ar, men detta leder samt till en oskadd massa andra problem. Om man far problem med nagon konsument kan de som driver sidan inte hjalpa dig. Och kvinnliga anvandare nog helt enkelt ej vill stamma sammankomst med nagon som helt har dolt sin identitet.

Kungen Swipe-Affair daremot ser de helst att du uppger vem du ar. Pa sa vis kan de andra anvandarna kika att du ar en sakra och hallbar person. Man behover knappast antyda att detta ger en mer avslappnad stamning. Det innebar darutover att kvinnor ej drar sig for att plocka kontakt med dig.

En annat storig faktum hos Victoria Milan ar att de ej raderar din profil nar du avslutar din prenumeration. Den finns over dar anda tills du kontaktar foretaget och tar dig genom en snarigt process pro att sudda profilen.

Detta ar det sista man vill om man ar ute efter en dampad forhallande. Ju langre din profil finns over utan att du ens vill det, desto storre ar risken att nagon kommer kungen dig. Gallande sa metod kanns det inte alls bra att konsumera sig av den har sidan.

Slutligt Betyg

Sa hur fungerar enar Victoria Milan som dejtingsida forut de svenskar som ar ute efter en mer kortvarig bekantskap? Visst, den ar inte den allra samsta sidan dar ute, men den hamnar heller inte sarskilt hogt pa topplistan. Det finns en hel skock detaljer de tvingas plocka itu med innan den arme sidan kanns saker och lamplig att anvanda.

Darutover ar sidan en aning tokig nar det galler vilka som anvander den. Att det ar sa massa fler hanar arme kan kannas lite olustigt for kvinnor. Och mannen a sin blad kan ha mycket marigt att ens na malet ringa en chat med en kvinna.